Her finder du vores handelsbetingelser, der er gældende ved online køb hos www.ugx.dk
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Handelsbetingelser for Ugx.dk I/S
Handelsbetingelserne, som er angivet nedenfor, er gældende for alle dine bestillinger og online køb på www.ugx.dk. Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser inden du køber varer hos os. Ved hvert køb beder vi dig acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du modtager en kopi af vores handelsbetingelser sammen med din ordrebekræftelse.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Priser
Alle priser vises både ekskl. og inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger samt evt. betalingskortgebyrer oplyses inden dit køb.

Brugervejledning
Bemærk at der til de fleste af vores produkter ikke medfølger dansk brugervejledning.

Bestilling af varer 
1) Find de varer du vil købe og put dem i kurven.
2) Gå til kurven (Check out).
3) Indtast personoplysninger og vælg betalingsmetode.
4) Godkend ordren.
5) Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.
6) Når vi afsender dine varer modtager du en email med ”track & trace information” så du kan følge din pakke fra afsendelsen frem til leveringen til den leveringsadresse du har oplyst til os. Gælder ikke for Brev-forsendelser
Ønsker du at bestille varer, som ikke er en del af vores faste sortiment, beder vi dig venligst kontakte os på telefon +45 71 72 54 53.

Forsendelse og leveringsomkostninger 
Vi sender alle varer med Post Danmark eller GLS, der tilbyder pålidelig pakkedistribution af høj kvalitet. Alle pakker sendes med modtagerkvittering – det vil sige, at der skal kvitteres ved modtagelsen. Det er derfor vigtigt, at du angiver en adresse, hvor der er en person, som kan tage imod og kvittere for varens modtagelse. Hvis du meddeler os, at varen kan stilles et bestemt sted, selvom der ikke er en person, der kan kvittere for modtagelsen af varen, bærer du selv det fulde ansvar og risikoen for varen fra afleveringstidspunktet. Den typiske leveringstid i Danmark for lagervarer er ca. 1-2 hverdage. De aktuelle leveringsomkostninger finder du på www.ugx.dk ved at putte varen i kurven, hvor fragtpris oplyses. Bemærk også at vi tilbyder en del muligheder for levering til pakkebokse eller postbutikker.
Hvis Ugx.dk modtager bestilte varer retur på grund af forkerte eller mangelfulde oplysninger om leveringsadressen, må du afholde leveringsomkostningerne til genfremsendelsen af varen med Post Danmark til den korrekte adresse. Vi beder dig derfor give os præcise oplysninger om leveringsadressen.

 

Hvis du ikke er hjemme til at tage imod din pakke fra Post Danmark
Hvis du ikke er hjemme til at tage imod forsendelsen fra POST DANMARK som aftalt modtager du en seddel fra POST DANMARK med information om, at du kan afhente pakken på nærmeste POST DANMARK udleveringssted. Hvis du ikke afhenter inden 14 kalenderdage vil varen blive sendt retur til Ugx.dk. Hvis du herefter ønsker, at vi genfremsender varen til dig, må du betale de fulde leveringsomkostninger, uanset om forsendelsen sker med POST DANMARK eller andet fragtfirma.

Betaling 
Du kan betale til Ugx.dk ved brug af Dankort, VISA (ikke elektron), Mastercard og PayPal.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkoden. 
Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.ugx.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.ugx.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
Vi sender ikke pr. efterkrav.

Personlige oplysninger 
For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, email og dit personligt valgte password. Oplysningerne behandles fortroligt på krypteret server og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene Ugx.dk, der har adgang til oplysningerne. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du kan på "min side" selv få adgang til dine data og på den måde følge din ordre, se tidligere ordrer, printe kopi af tidligere ordrebekræftelser, lave en ønskeseddel med mere.

FORTRYDELSESRET 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på info@ugx.dk eller ringe til os på +45 71 72 54 53. Din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du i bunden af din ordrebekræftelse samt på vores hjemmeside: http://ugx.dk/da/content/7-standardfortrydelsesformular

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Herunder specielle controllere o. lign

 Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. Herunder Genopladelige batterier o. lign

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware. Herunder også koder til onlinespil mv.

 

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet eller det ikke er muligt. I et sådan tilfælde aftales nærmere omkring hvordan refundering foretages

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

UGX.dk

Chr. Winthersvej 22

4700 Næstved

ATT: Fortrydelsesret

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, men kun mod forudgående aftale. 

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret 
Når du handler på Ugx.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, skadeforvoldende adfærd, anvendelse af ukorrekt spænding, strømart, sammenstød og ulykker, hærværk eller lignende.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Ved reklamation beder vi dig kontakte os pr. mail. Returvarer sendes til Ugx.dk, Chr. Winthersvej 22, 4700 Næstved. Når vi har modtaget din vare retur, kontakter vi dig for aftale af det videre forløb. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav samt pakker uden medfølgende fejlbeskrivelse.
Såfremt det viser sig, at varen ikke lider af fejl eller mangler der er omfattet af reklamationsretten, skal du betale Ugx.dk et standard ekspeditionsgebyr på kr. 150 plus 300 kr. pr. påbegyndt værkstedstime, der er medgået i forbindelse med fejlundersøgelsen. Du skal ligeledes betale for returfragten. Ugx.dk er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret, værkstedstimerne og returfragten inden varen returneres til dig.

Reparationer 
Ønsker du, at vi skal reparere en vare, beder vi dig venligst konfirmere dette pr. mail. Prisen er 300 kr. pr. påbegyndt værkstedstime med tillæg af omkostninger til returfragt. Vi kontakter dig altid inden vi foretager en reparation. Såfremt du ikke ønsker at få gennemført en reparation returnerer vi efter aftale varen til dig, idet du er forpligtet til at betale et ekspeditionsgebyr på 150 kr. plus 300 kr. pr. påbegyndt værkstedstime, der er medgået i forbindelse med fejlundersøgelsen. Du skal ligeledes betale returfragten. Ugx.dk er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret, værkstedstimerne og returfragten inden varen returneres til dig.

Ansvarsbegrænsning 
Ugx.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, herunder følgeskader, drifts- og omsætningstab, avancetab, tidstab, afsavnstab eller andet indirekte tab med mindre andet følger af dansk rets almindelige ufravigelige regler.

Produktansvar 
Ugx.dk’s produktansvar følger dansk rets almindelige regler for produktansvar. Produktansvaret for erhvervstingskader og produktansvar, som baserer sig på det i retspraksis udviklet produktansvar, er beløbsmæssigt begrænset til DKK 100.000 inkl. moms. Denne begrænsning gælder dog ikke for personskader. I det omfang intet andet følger af ufravigelige retsregler, er Ugx.dk ikke ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

Persondatapolitik
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På www.ugx.dk bruges ”sessioncookies”. ”Sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.
Logstatistik bruges på www.ugx.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.ugx.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos UGX.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren for UGX.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. 
Oplysninger afgivet til www.ugx.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos UGX.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til UGX.dk via e-mail: support@ugx.dk

Billeder og tekst på www.ugx.dk 
Billeder og tekst på Ugx.dk er brugt med tilladelse fra producenten. 
Alle billeder og tekst, der er gengivet på www.ugx.dk har UGX.dk v/ Jens Pedersen samtlige rettigheder til, herunder ophavsrettighederne.
Billeder eller tekst fra Ugx.dk må ikke kopieres, gengives eller lign. uden forudgående skriftlig tilladelse fra UGX.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende.

Tvister
Enhver uoverensstemmelse i anledning af køb og bestilling af varer m.v. hos Ugx.dk er omfattet af dansk ret.

FORBEHOLD
UGX.DK TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, PRISFEJL, FARVEAFVIGELSER PÅ BILLEDER SAMT UDSOLGTE VARER.

Ugx.dk kontaktdata er følgende: 
UGX.dk I/S
v/ Jens Pedersen 
CVR.nr. 31314550 
Chr. Winthersvej 22
4700 Næstved 
email: support@ugx.dk 
Tlf.: + 45 71 72 54 53

Den dataansvarlige er Jens Pedersen. 
Ugx.dk er etableret i år 2008.